Ευθεία επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη

Μετατρέπει την Ν.Δ. σε Ποτάμι!

Must Read

Όπως το Newsbreak.gr είχε προαναγγείλει, ο Αντώνης Σαμαράς «απασφάλισε». Επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις επιλογές του, όχι μόνο για τα εθνικά θέματα αλλά και για την επιλογή προσώπων στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Με την συνέντευξη του σήμερα στα Νέα του Μαρινάκη, την οποία μάλιστα η εφημερίδα την υποβάθμισε αφιερώνοντας ένα μικρό «καρεδάκι» στο πρωτοσέλιδο, ενώ αφιέρωσε τον διπλάσιο χώρο στην συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι με τις επιλογές του μετατρέπει την Ν.Δ. σε «Ποτάμι»!

Αποδομεί μάλιστα την επιλογή Στυλιανίδη κάνοντας λόγο για σοβαρή παρέκκλιση από τις διαχρονικές αρχές της παράταξης και απεμπόληση των εμβληματικών αγώνων που είχαν δοθεί, όπως αυτός κατά του σχεδίου Ανάν. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς ξεθάβει και τη στολή του «Μακεδονομάχου» κάνοντας αναφορά στις Πρέσπες, δίνοντας σαφές μήνυμα στον πρωθυπουργό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει τα «μνημόνια» με τα Σκόπια, που έρχονται ως απόρροια της συμφωνίας.

Ο πραγματικός λόγος της επίθεσης Σαμαρά

Γιατί απασφάλισε τώρα ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη; Ο χρονισμός της επίθεσης λοιπόν δεν είναι καθόλου τυχαίος. Και το newsbreak.gr σας είχε αποκαλύψει έγκαιρα τον λόγο για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς θα απασφαλίσει κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, πριν από την διεξαγωγή του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας!

Ο λόγος λοιπόν είναι ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν παρθεί σκληρές αποφάσεις για το ερχόμενο συνέδριο. Για την ακρίβεια, το συνέδριο θα μετατραπεί στο απόλυτο εσωκομματικό  ξεκαθάρισμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να πάρει τον πλήρη έλεγχο του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι όποιος δεν θα ακολουθήσει τυφλά την πολιτική του, θα ευθύνεται για τυχόν αποτυχία της Ν.Δ. στις εκλογές.

Το μεγάλο το επιχείρημα φυσικά, θα είναι τα δημοσκοπικά ευρήματα τα οποία δείχνουν την Ν.Δ. να προηγείται με μεγάλη διαφορά και παρουσιάζουν τον ίδιο ως καταλληλότερο πρωθυπουργό, με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Έχοντας λοιπόν αυτό το επιχείρημα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παίξει τα ρέστα του ώστε να εξαφανίσει συνέδρους με αντίθετες απόψεις. Όπως για παράδειγμα, τους συνέδρους που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά ή τον Κώστα Καραμανλή.

Αυτόν ακριβώς τον πολιτικό εκβιασμό φοβάται ο Αντώνης Σαμαράς και για αυτόν τον λόγο έκανε την σημερινή, σκληρή ομολογουμένως, παρέμβαση που συνιστά ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τις αποφάσεις του και τα πεπραγμένα του στα εθνικά θέματα.

Το μέλλον θα δείξει εάν ο πρώην πρωθυπουργός καταφέρει να κρατήσει τα κομματικά ερείσματα που διαθέτει, σε επίπεδο προσώπων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This