Νέα, προκλητική φωτογράφιση του πρωθυπουργού.

Συνεχίζει να προκαλεί τους πολίτες με την ανεμελιά του

Must Read

Συνεχίζει να προκαλεί το Δημόσιο αίσθημα ο πρωθυπουργός με τις εμφανίσεις του, τις οποίες μάλιστα διατυμπανίζει. Νέο κρούσμα, η φωτογράφιση με τον γιο του σε κινηματογράφο, χωρίς να φορούν μάσκες. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πολίτες που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την ίδια ταινία, στον ίδιο χώρο.

Την ώρα που η κυβέρνηση εξακολουθεί να δαιμονοποιεί τους πολίτες περί μη τήρησης των μέτρων, προκειμένου να καλύψει τις εγκληματικές τις ευθύνες αναφορικά με την νέα έξαρση της πανδημίας, ο πρωθυπουργός επιμένει να βρίσκεται σε έναν άλλο, παράλληλο κόσμο.

Ειδικά την στιγμή που κάποιοι απεργάζονται προκλητικό καθολικό κλείσιμο στην Θεσσαλονίκη, απαγόρευση των παρελάσεων και της μεγάλης θρησκευτικής εορτής του Αγίου Δημητρίου, αν μη τι άλλο, ο πρωθυπουργός όφειλε έστω και υποκριτικά να δείξει ενσυναίσθηση και να δώσει το καλό παράδειγμα.

Δυστυχώς τα παραδείγματα ανεμελιάς και ανευθυνότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν τελείως λάθος μήνυμα στους πολίτες που δικαίως πλέον αμφισβητούν τις επιλογές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This