Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Θα διαγραφεί και από το κόμμα;

«Έκανε λάθος» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Must Read

Μετά από επανειλημμένες περιπτώσεις προκλητικής συμπεριφοράς αλλά και δηλώσεων, άλλο ένα συμβάν έμελε να αποβεί μοιραίο για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετώπιζε μέχρι τώρα τον βουλευτή… ήπια και χωρίς παρατηρήσεις -σε κάποιες περιπτώσεις-, αν και όσα ξεστόμιζε προκαλούσαν ντροπή και αποτροπιασμό, κάτι που απεδείκνυε εν ολίγοις ότι ο πρωθυπουργός υιοθετούσε αφού αποδεχόταν!

Γεωργιάδης: «Έκανε λάθος ο Μπογδάνος»

Σωστή και επιβεβλημένη χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις αντικομμουνιστικές διατυπώσεις του στη Βουλή, που προκάλεσαν μεταξύ άλλων την οργή και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

«Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος, παρά το ότι τον συμπαθώ και είναι φίλος μου. Αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν γνωρίζω. Την τελευταία φορά τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με τη λίστα με τα παιδιά. Όμως, όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα, όχι με ανευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε», είπε ο κ. Γεωργιάδης, και πρόσθεσε πως αυτό που προέχει είναι «η ενίσχυση της Ελλάδος, η αμυντική μας θωράκιση, και αυτό πρέπει να συζητάμε και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος».

«Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος, κι εγώ έχω κάνει. Ντροπή είναι να μην καταλαβαίνεις ότι έκανες λάθος», πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Ακούστε, εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν μ’ αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ. Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης» είπε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Κ.Ο. της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Κραυγή Άδωνι σε Δένδια: Η ΝΔ έχει μόνον ένα αρχηγό! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This