Ξέφυγε ο Βαρουφάκης στη Βουλή – Έμπορος… όπλων ο Μακρόν με απατηλές ονειρώξεις!

«Με το “όχι” μας απόψε, τιμούμε τον αυθεντικό πατριωτισμό»!

Must Read

Ο γνωστός Βαρουφάκης έκανε σήμερα come back από το βήμα της Βουλής, με αφορμή την ψήφιση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας.

Πριν την καταψηφίσει έσπευσε να βγάλει έναν ακόμη λογύδριο κατά της συμφωνίας, μπλέκοντας τη… χρεοδουλοπαροικία, το Βιετνάμ, το Γαλλικό Ιμπέριουμ και άλλα τέτοια στομφώδη. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο Μακρόν «λειτουργεί ως έμπορος όπλων με απατηλές ονειρώξεις»Και όλα αυτά για να δικαιολογήσει το «όχι» του σαν… «αυθεντικό πατριωτισμό»!

«Με το “όχι” μας απόψε, τιμούμε τον αυθεντικό πατριωτισμό, εκθέτοντας τον επικίνδυνο εθνικισμό του μνημονιακού τόξου. Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία που θα μας σπρώξει βαθύτερα στην χρεοκοπία και την δουλοπαροικία, με αποτέλεσμα υψηλότερο κίνδυνο συρράξεων και μεγαλύτερη εθνική ανασφάλεια. Εσείς κ. Μητσοτάκη, την παρουσιάζετε ως ενίσχυση της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Εμείς την εισπράττουμε ως αποδυνάμωση της ήδη καταρρακωμένης εθνικής ανεξαρτησίας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης με ένα «ν» Βαρουφάκης.

«Η εθνική άμυνα απαιτεί συμμάχους που να θέλουν και να μπορούν να σου συμπαρασταθούν τη δύσκολη στιγμή. Όμως δεν είναι τέτοιος σύμμαχος ο κ. Μακρόν, ο οποίος λειτουργεί ως έμπορος όπλων με απατηλές ονειρώξεις. Είναι ένας κυνικός έμπορος που για να πάρετε την πραμάτεια του, σας τάζει σήμερα βοήθεια, την οποία, την κρίσιμη στιγμή, ούτε θα θέλει, ούτε θα μπορεί να σας προσφέρει», συνέχισε χαρακτηρίζοντας μύθο ότι η Συμφωνία λειτουργεί αποτρεπτικά προς την τουρκική απειλή.

Η ασύλληπτη συλλογιστική Βαρουφάκη συνεχίστηκε ως εξής: «Εντείνετε τις εντάσεις με αυτές τις συμφωνίες και τις αγορές. Το μόνο που θα κάνει είναι να δώσει κι άλλο κίνητρο στην Άγκυρα να τραβήξει το σχοινί για να επιβεβαιώσει παραδειγματικά πως η συμφωνία σας με τον Μακρόν είναι μια τρύπα στο Αιγαίο. Αυτό είναι η Συμφωνία. Μια τρύπα στο Αιγαίο. Είναι το περιτύλιγμα μιας κυνικής αγοράς όπλων που υπονομεύει την εθνική άμυνα, αυξάνοντας τις εντάσεις στην περιοχή και εκκινώντας μια νέα μάταιη εξοπλιστική κούρσα». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This