Σλοβενία: Μυστήριο με υποτιθέμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Ζάεφ

Το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα

Must Read

Μυστήριο γύρω από μια υποτιθέμενη συνάντηση ΖάεφΜητσοτάκη στη Σλοβενία. Η πληροφορία που κυκλοφόρησε χθες από αρκετά αξιόπιστη πηγή, ανέφερε ότι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. συναντήθηκαν κρυφά και μάλιστα δόθηκε εντολή να μη βγουν ούτε οι εθιμοτυπικές φωτογραφίες.

Έπειτα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, το Μέγαρο Μαξίμου, με αρκετές ώρες καθυστέρηση είναι η αλήθεια, διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο. «Η μόνη επαφή ήταν η χειραψία που αντήλλαξαν κατά τη διάρκεια της οικογενειακής φωτογραφίας που έβγαλαν οι ηγέτες που μετείχαν στη Σύνοδο της Λιουμπλιάνας», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές. Πάντως, άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της επέμεναν και μετά τη διάψευση ότι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

Πάντως, υπάρχει κακό προηγούμενο για τις… συμπτωματικές συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη. Μην ξεχνάμε ότι σε μια βόλτα του σε κουζίνα ξενοδοχείου είχε πέσει τυχαία πάνω στον ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ. Κι εκείνη η συνάντηση είχε κρατηθεί μυστική, μέχρι που διέρρευσε σχετική φωτογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This