Μήνυμα Κυράνακη με αποδέκτη τον Μητσοτάκη

Must Read

Ο βουλευτής στην περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με αφορμή την εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποίησε το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έστειλε το δικό του μήνυμα προς αυτούς που αλλοιώνουν τις αξίες του κόμματος.

«Η σημερινή ομιλία του Κώστα Καραμανλή ήταν σφραγίδα για τις διαχρονικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας, την εθνική ενότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Δικαίωση για την παράταξη και τον ίδιο προσωπικά, το θερμό χειροκρότημα των προερχόμενων από την κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ», έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Κυρανάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάολα και Παολίνα ντύθηκαν Ινδιάνες και είχαν πραγματικά πετυχημένες στολές

Η Πάολα και η κόρη της Παολίνα γιόρτασαν μαζί την τελευταία Αποκριά στην ιδιαίτερη πατρίδα τους στο καρναβάλι που...

More Articles Like This