Πανηγυρίζει η Μενδώνη γιατί δεν… πλημμύρισε η Ακρόπολη

Έχουμε φτάσει να συζητάμε για τα αυτονόητα!

Must Read

Είναι να σε ξεπερνάει ως πολίτη το γεγονός ότι το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας πανηγυρίζει για τα αυτονόητα!

Έτσι σήμερα η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, βγήκε στον ΣΚΑΪ και ουσιαστικά πανηγύρισε γιατί η Ακρόπολη δεν πλημμύρισε από την κακοκαιρία Μπάλλος που «χτύπησε» άγρια την Αττική:

«Iσως ήταν η πρώτη φορά που η Ακρόπολη δεν πλημμύρισε, με την έννοια να υπάρχουν νερά, τα οποία να ξεχειλίζουν δεξιά και αριστερά ή να πλημμυρίσουν οι εργοταξιακοί οικίσκοι που υπάρχουν πάνω», δήλωσε η κυρία υπουργός.

Και συνεχίζοντας υπογράμμισε: «Στην Ακρόπολη τους τελευταίους μήνες γίνεται συστηματικά από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων, της Ακροπόλεως δηλαδή, ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο, το οποίο έχει ξεκινήσει, ήδη από το 2020, μέσα στο πλαίσιο της χορηγίας του Ιδρύματος Ωνάση. Η καταιγίδα Μπάλλος έδειξε ότι το αντιπλημμυρικό σύστημα δούλεψε πάρα πολύ καλά. Αυτό που υπήρξε πάνω στην Ακρόπολη ήταν στα φυσικά κοιλώματα των βράχων ή σε κάποια κοιλώματα που φυσικά υπάρχουν πάνω στην Ακρόπολη συγκεντρώθηκε μία μικρή ποσότητα νερού. Από εκεί και πέρα το σύστημα ανταποκρίθηκε πλήρως και έτσι είχαμε μία Ακρόπολη όχι πλημμυρισμένη, και όχι με τα φαινόμενα, τα οποία λίγα χρόνια πριν, ήταν πολύ συχνά σε κάθε μεγάλη βροχόπτωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This