Δεν έχει ξεφύγει η πανδημία, επιμένει ο Μητσοτάκης! (video)

Καμαρώνει ο πρωθυπουργός που έκλεισαν τις εκκλησίες και δεν κάναμε Πάσχα!

Must Read

Στο Mega μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να υπερασπιστεί τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και να δηλώσει πως δεν… έχει ξεφύγει η πανδημία, παρότι τα κρούσματα ξεπέρασαν το φράγμα των 6.000 ημερησίως!

Ο πρωθυπουργός απέρριψε το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, από τη στιγμή που υπάρχει το εμβόλιο, ενώ εστίασε στην τρίτη δόση του εμβολίου, αναφέροντας παράλληλα πως το 4ο κύμα αφορά αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους.

«Η χώρα έχει πληρώσει ένα υψηλό τίμημα από τα lockdown. Τα μέτρα που έχουμε πάρει μέχρι σήμερα είναι επαρκή. Είμαι κατηγορηματικός διότι 3/4 Έλληνες έχουν πράξει το σωστό και θα είναι άδικο να βάλουμε περιορισμούς για κάτι που αφορά μία μειοψηφία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Όσον αφορά στην τρίτη δόση εμβολιασμού δήλωσε ότι είναι πιο εύκολο να πείσει όσους έχουν ήδη κάνει δύο δόσεις να κάνουν και τρίτη, από το να εμβολιαστούν όσοι ακόμη δεν το έχουν πράξει.

Για την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός πως δεν χρειάζεται τεστ για την είσοδο στις εκκλησίες από τους ανεμβολίαστους, ο Πρωθυπουργός είπε: «Θέλω να θυμίσω ότι εμείς κλείσαμε τις εκκλησίες. Δεν κάναμε Πάσχα. Ο κ. Τσίπρας αφού με κατηγόρησε ότι ευθύνομαι για όλα, έκανε μία πρόταση που αφορά το τεστ για την εκκλησία. Ίσως ο κ. Τσίπρας δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να ανάψει ένα κερί, δεν υπάρχει κανείς στην πόρτα για να τον ελέγξει. Είναι δύσκολο να εφαρμοστεί έλεγχος με τεστ στις εκκλησίες, καθώς είναι ένας ανοιχτός χώρος λατρείας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This