Τώρα θυμήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου ότι θέλει να… συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα και τις παλιές νοοτροπίες!

Ο για δεύτερη φορά «εθνοσωτήρας» ξεκίνησε την επανάστασή του από τον Πύργο!

Must Read

Έχει βγει στις ρούγες ο Γιώργος Παπανδρέου για να στηρίξει την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ξεδιπλώνοντας το όραμά του, που το έζησε στο πετσί του ο Έλληνας εδώ και μια δεκαετία.

Βρέθηκε λοιπόν στον Πύργο και στην ομιλία του ανέφερε τα ίδια που έχει πει εκατοντάδες φορές, δηλαδή «να ξανακάνουμε τη δημοκρατική προοδευτική παράταξη μεγάλη και ισχυρή», «αναδεικνύεται και πάλι η σημασία των αρχών, των αξιών και των ιδανικών της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης» και λοιπά γνωστά.

Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα είναι ότι ο Yorgos -όπως τον λένε και οι φίλοι του οι Τούρκοι- παρουσιάζει τον εαυτό του σαν νέο πολιτικό, που ουδεμία ανάμειξη και συμμετοχή έχει στην κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα! Λες και πολιτεύεται για πρώτη φορά…

Είπε λοιπόν πως θέλει η παράταξη να συγκρουστεί «με τα κακώς κείμενα μιας πολιτείας αιχμάλωτης σε παλιές νοοτροπίες και πρακτικές»! Και συνεχίζοντας δήλωσε με στόμφο: «Εμείς, που μέσα και έξω από τα κομματικά όρια, παλεύουμε για τη δημοκρατία, την ανοιχτή κοινωνία, την ισότητα, τα ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα, τη λογοδοσία, τη διαφάνεια»! Δεν ξέρουμε αν από την πολλή πάλη χρειαστεί καμιά πετσέτα να σφουγγίσει τον ιδρώτα του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This