Ολομέτωπη σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή για την ακρίβεια

Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για «ατολμία της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης» των ευάλωτων νοικοκυριών

Must Read

Μάχη κορυφής διεξάγεται σήμερα στη Βουλή μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την ακρίβεια που προκάλεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στις όποιες ανακοινώσεις κάνει ο πρωθυπουργός, καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εξαγγείλει νέα μέτρα ανάσχεσης της πληθωριστικής κρίσης που πλήττει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που ασφυκτιούν. Η Κουμουνδούρου, πάντως, υποστηρίζει πως η κατάσταση έχει οδηγηθεί εκτός ελέγχου, με την κυβέρνηση να περιορίζεται απλώς στον ρόλο παρατηρητή μπροστά στο ράλι τιμών. Κάνει δε λόγο για «ατολμία της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης».

Τα κυβερνητικά χείλη από την πλευρά τους επιμένουν να μιλούν για «εξωγενές» και «παροδικό» φαινόμενο, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες. Η συζήτηση θα γίνει υπό τη βαριά σκιά της πανδημικής κρίσης που βρίσκεται σε έξαρση, με τους δύο πολιτικούς αντιπάλους να αναμένεται να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, ενώ στο στόχαστρο θα βρεθούν και οι Άκης Σκέρτσος και Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις τους.

Πάντως, αυτό που θα καταγγείλει η αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, είναι η προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης, αλλά και η επιχείρηση εκ μέρους της κυβέρνησης απέκδυσης των ευθυνών της αναφορικά με τη διπλή κρίση, ακρίβειας και πανδημίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This