Αίθουσα «Ανδρέα Παπανδρέου» στο Ευρωκοινοβούλιο

Μετά από πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη

Must Read

Από το 2018 ο Νίκος Ανδρουλάκης προσπαθούσε να δοθεί το όνομα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, σε αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου.

Από κοινού με την Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Ομάδας Ιράτσε Γκαρσία Πέρες κατέθεσαν νέο αίτημα, το οποίο έκανε δεκτό το Προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η θετική απόφαση πάρθηκε στη συνεδρίαση στις 22 Νοεμβρίου και πλέον η αίθουσα WEISS N1.2 στο κτίριο του Στρασβούργου θα πάρει το όνομα «Ανδρέας Παπανδρέου».

Περιχαρής ο Ανδρουλάκης, που είναι και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ότι:

«Μετά από προσπάθεια τριών ετών, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τιμά τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας από του σημαντικότερους Προοδευτικούς ηγέτες της σύγχρονης Ευρώπης και αγωνίστηκε για την ενίσχυση της δημοκρατίας, την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη μεταξύ των λαών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This