Εξεταστική: Επιστολή – βόμβα καίει τον Πέτσα!

Η διαφημιστική έστειλε επιστολή με ψηφιακή υπογραφή, προφανώς για να διασφαλιστεί!

Must Read

Ένα έγγραφο – βόμβα το οποίο κατατέθηκε επίσημα στην εξεταστική, «καίει» στην κυριολεξία την κυβέρνηση και προσωπικά τον Στέλιο Πέτσα.

Η συγκεκριμένη επιστολή δόθηκε από τον Γιάννη Ραγκούση στον πρόεδρο της επιτροπής παραλαβής της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για το «Μένουμε Σπίτι» Ιορδάνη Γιαμουρίδη. 

Ο κ. Γιαμουρίδης εξετάζεται ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή, αναφορικά με την πολυδάπανη καμπάνια και δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη της επιστολής!

Από την επιστολή, η οποία επαναλαμβάνουμε είναι με ψηφιακή υπογραφή του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της διαφημιστικής, Μιχαήλ Γκάλγκου, αποτελεί προφανώς μία διασφάλιση της εταιρείας, διότι αναφέρει σαφώς ότι η επιλογή των ΜΜΕ και των ποσών που έλαβαν, είναι επιλογή της κυβέρνησης και όχι της Initiative!

Ο τρόπος μάλιστα που τούτο διευκρινίζεται εντός της επιστολής, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Η εταιρεία αποστασιοποιείται πλήρως από τις σκανδαλώδεις επιλογές και τα σκανδαλώδη ποσά που συνόδευσαν την καμπάνια που έγινε γνωστή ως «λίστα Πέτσα», ακριβώς διότι διέβλεψε τι θα ακολουθήσει.

Το γεγονός ότι ο μάρτυρας δεν γνώριζε την ύπαρξη της συγκεκριμένης επιστολής, δείχνει απευθείας τους πολιτικούς προϊσταμένους του. Δηλαδή, τον κ. Πέτσα. Ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, κυρίως δεν έχει αμφισβητήσει την πιστότητα του συγκεκριμένου εγγράφου. Ούτε φυσικά έχει παραθέσει κάποια απάντηση με την οποία να αντικρούει τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Το έγγραφο – βόμβα όπως το δημοδίευσε η εφημερίδα Documento

ΠΗΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This