Η πρόεδρος Σακελλαροπούλου μιλά σε παιδιά της τρίτης δημοτικού για «ερμαφρόδιτο αρκουδάκι»

Διατριβή πάνω στον σεξουαλικό προσανατολισμό «της» Winnie the Pooh

Must Read

Εντύπωση προκαλεί η επιλογή της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου η οποία επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την θέση της προέδρου της Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψη της στην «Παιδική και Εφηβική Γωνιά» της 18ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, να αναλύσει σε παιδιά της τρίτης δημοτικού την ιστορία «της» Winnie the Pooh. Το γνωστό και αγαπημένο αρκουδάκι, όπου σύμφωνα με την πρόεδρο, είναι «διεμφυλικό».

Τώρα, τι δουλειά είχε η πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την θεσμική επίσκεψη της σε δημοτικό σχολείο να κάνει τέτοιου είδους «κατήχηση» σε μικρά παιδιά, μόνο ίδια ξέρει καθώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που την επέλεξε.

Διότι, η κυρία Σακελλαροπούλου ούτε την θεσμική ιδιότητα έχει, ούτε την επιστημονική επάρκεια προκειμένου να μιλήσει σε μικρά παιδιά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Για την ακρίβεια, μία πρόεδρος που «τίμησε» ακόμα και απολογητή βιαστών και παιδεραστών, είναι η τελευταία που θα έπρεπε να μιλήσεις σε μικρά παιδιά για αυτά τα θέματα. Δείτε εδώ το φρικτό ατόπημα της Σακελλαροπούλου, που πήγε στα εγκαίνια έκθεσης ενός τύπου ο οποίος επιχειρούσε να δικαιολογήσει αυτά τα φρικτά εγκλήματα.

Για την ακρίβεια, μετά και από αυτό το θεσμικό έγκλημα, η κ. Σακελλαροπούλου έπρεπε να είχε ήδη απομακρυνθεί.

Δείτε το αποκρουστικό συμβάν:

https://www.youtube.com/watch?v=2j7hkF32pcM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This