Μπογδάνος και Λατινοπούλου «άστραψαν και βρόντηξαν» για την… άφυλη «κατήχηση» παιδιών από την ΠτΔ!

Ο βουλευτής της Α' Αθηνών έκανε λόγο για μια νέα διαχωριστική τομή στον πολιτικό στίβο της χώρας

Must Read

Σκληρή κριτική άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την απαράδεκτη προσπάθειά της να «κατηχήσει» παιδιά του δημοτικού στη δικαιωματιστική «θεωρία των φύλων» και να τους εξηγήσει ότι αυτά τα φύλα είναι ευμετάβλητα και ασαφή.

Σε βίντεο, το οποίο ανέβασε στα social media, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για μια νέα διαχωριστική τομή στον πολιτικό στίβο της χώρας, τονίζοντας πως από τη μια είναι «όσοι πιστεύουμε ότι υπάρχουν φύλα και έθνη και σεβόμαστε την πίστη στον Θεό». Από την άλλη όσοι θέλουν η Δύση να γίνει ένα άεθνο, άφυλο, άθεο, παγκοσμιοποιημένο ίσιωμα, όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να καταργηθούν τα φύλα, τα έθνη, ο χριστιανικός Θεός της Δύσεως, αλλά και οι σταθερές και οι αξίες των κοινωνιών μας, διότι τις θεωρούν «άδικες».

Ο βουλευτής της Α’ Αθηνών χαρακτηρίζει ανεύθυνη την πράξη της Προέδρου να απευθυνθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο σε παιδιά επτά ή οκτώ ετών, αλλά υποστηρίζει ότι τελικά μπορεί να βγει και σε καλό, ακριβώς διότι θα επιτραπεί στους πολίτες να κατανοήσουν αυτόν τον διαχωρισμό.

Παρέμβαση όμως για το θέμα έκανε και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αναρωτήθηκε τι ανάγκη είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μοιραστεί με επτάχρονα και οκτάχρονα τέτοιου είδους αφηγήματα. «Ακατανόητο και λυπηρό», ήταν το σχετικό της σχόλιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This