Κίνημα Αλλαγής: Νέος ηγέτης με συντριπτικά ποσοστά ο Νίκος Ανδρουλάκης – Συγχαρητήρια από Γιώργο Παπανδρέου

Συγχαρητήρια στο νέο ηγέτη του ΚΙΝΑΛ και από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Must Read

Με επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώνει η αρμόδια επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, η επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, είναι ξεκάθαρη αδιαμφισβήτητη. Ο 42χρονος Κρητικός είναι ο νέος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και έχει μπροστά του πλέον το στοίχημα της ανόδου των ποσοστών του κόμματος.

Διαβάστε ακόμα: Με το «καλημέρα ήλιε» πανηγύρισαν έξω από το γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη

Με τα 93,29% των εκλογικών τμημάτων να έχει ενσωματωθεί (22:06), ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το συντριπτικό 68,08%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει 31,29%.

Διαβάστε ακόμα: Στα σκουπίδια της ιστορίας και ο έτερος καταστροφέας της Ελλάδας

Μάλιστα, ο πρώην Πρωθυπουργός τηλεφώνησε ήδη στον νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ για να τον συγχαρεί. «Οι κύριοι Ανδρουλάκης και Παπανδρέου συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό», έλεγαν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Παπανδρέου: «Όλοι μαζί να ανταποκριθούμε» στην επόμενη μέρα»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε επίσης με τον Νίκο Ανδρουλάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για την νίκη του και του απηύθυνε κάλεσμα να τα πουν και από κοντά.

Ψήφισαν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, συνολικά 206.196 άνθρωποι.

https://youtu.be/y9X2vD6jF1c

Συγχαρητήρια από Λοβέρδο και Γερουλάνο

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης. Όλοι μας να αγωνιστούμε για μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ», σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος επίσης επικοινώνησε με τον νικητή, μετά τη γνωστοποίηση της επικράτησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

https://youtu.be/yQlEp36YZM0

Με τη σειρά του ο Παύλος Γερουλάνος, έκανε την εξής δήλωση:

«Επικοινώνησα με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρώ για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή δύναμη. Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει το τιμόνι της παράταξης σε μια ιστορική συγκυρία κατά την οποία η λαϊκή απαίτηση για μια σύγχρονη προοδευτική πρόταση απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επιτακτική και συνάμα ενθουσιώδης.

Οι πολίτες με τη σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι προοδευτικές Ελληνίδες και Έλληνες μίλησαν, η φωνή τους είναι ισχυρή και η εντολή τους ξεκάθαρη: Ενότητα, Αναγέννηση και Νίκη. Η ευθύνη μας είναι πρωτίστως απέναντι στις προσδοκίες τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This