Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό»!

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου ηγέτη του ΚΙΝΑΛ με τον «ήλιο τον πράσινο» σε πρώτο πλάνο!

Must Read

Σε ενθουσιώδες κλίμα και με τις πράσινες σημαίες του ΠΑΣΟΚ (και όχι αυτές του Κινήματος Αλλαγής) να κυματίζουν έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη από τους συγκεντρωμένους, ο νέος ηγέτης του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Με αναφορά -προφανώς- στο ΠΑΣΟΚ και επιστροφή του παλιού συνθήματος «είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» (και υπό τους ήχους του «καλημέρα ήλιε»).

Όπως είπε ο 42χρονος Κρητικός, κάλεσε άπαντες να υπερασπιστούν «την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά», ενώ έστειλε μήνυμα πως «δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, μόνος νικητής η Δημοκρατική Παράταξη».

Ανδρουλάκης

Μίλησε ακόμα για νέα σελίδα που ανοίγει από σήμερα και έκανε και μια δέσμευση: «Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό με αισιοδοξία με αυτοπεποίθηση με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι … Δεσμεύομαι να μετατρέψω την μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας».

Όσο για τη συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ο κ.Ανδρουλάκης είπε: «Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν. Με αυτή τη συμμετοχή έκαναν την παράταξή μας πιο δυνατή και θύμισαν πόσο βαθιά ρίζα έχει το Κίνημα στην ελληνική κοινωνία …  Συνάντησα χιλιάδες νέους ανθρώπους, το μέλλον της πατρίδας, που ήρθαν δίπλα μας σε αυτή τη νέα πορεία».

Εν τω μεταξύ, στο 95,37% της ενσωμάτωσης των ψήφων:

  • Νίκος Ανδρουλάκης 67,9% (132.706 ψήφοι) και
  • Γιώργος Παπανδρέου 32,1% (62.748 ψήφοι).

Διαβάστε ακόμα:

  1. Με το «καλημέρα ήλιε» πανηγύρισαν έξω από το γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη
  2. «Συννεφιασμένη Κυριακή» για τον Γιώργο Παπανδρέου
  3. Στα σκουπίδια της ιστορίας και ο έτερος καταστροφέας της Ελλάδας
  4. Κίνημα Αλλαγής: Νέος ηγέτης με συντριπτικά ποσοστά ο Νίκος Ανδρουλάκης – Συγχαρητήρια από Γιώργο Παπανδρέου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This