Τρόμος από την επιλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για τα Θεοφάνεια…

Γι’ αυτό δεν πήγε στα Καλάβρυτα;

Must Read

Εξαιρετικά ανησυχητικά δείγματα έχει δώσει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τις διαδοχικές επιλογές της, στις μεγάλες γιορτές της ορθοδοξίας.

Την Μεγάλη Παρασκευή εμφανίστηκε κρατώντας λαμπάδα, πλησίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτόν τον τρόπο επέλεξε για να εναρμονιστεί με το θείο δράμα.

Εχθές, παραμονές Χριστουγέννων, εμφανίστηκε στην εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, Τα Νέα, όπου μάλιστα συμμετείχε και στη σύσκεψη. Προφανώς γι’ αυτό δεν πήγε στα Καλάβρυτα, για να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις τιμής για την 78η επέτειο του ολοκαυτώματος, όπου 1200 Έλληνες σφαγιάστηκαν από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις. Έπρεπε να προετοιμαστεί για αυτή την σημαντική σύσκεψη στον χώρο όπου μεγαλουργούν άνθρωποι του πνεύματος, όπως ο Στέφανος Κασιμάτης, βασικός υποστηρικτής της. Ναι, ο κ. Κασιμάτης, υβριστής της Προεδρικής Φρουράς με χυδαία, σεξιστικά σχόλια, αποτελεί ίσως τον τελευταίο θιασώτη της προέδρου, ειδικά μετά την εξαφάνιση του άλλου …Τιτάνα, Μένιου  Φουρθιώτη.

Δικαιολογία για αυτή την εορταστική επίσκεψη της προέδρου στον όμιλο Μαρινάκη, ήταν τα 90 χρόνια Των Νέων. Ήταν οπωσδήποτε το κατάλληλο πρόσωπο για να θυμίσει την διαχρονική προσφορά της εφημερίδας, με αφιερώματα που πραγματικά έγραψαν ιστορία: Το νερό του Καματερού, τα σούπερ σχολεία του ΓΑΠ, το «ουφ διπλή ανάσα» κατά την έλευση του ΔΝΤ, τους «διορισμούς» της κυβέρνησης Καραμανλή που ξεπερνούσαν και αυτές του …Μάο!

Με την φορά λοιπόν που έχει πάρει η πρόεδρος, επικρατεί μία εύλογη ανησυχία για το ποια θα είναι η επόμενη επιλογή της, για την μεγαλύτερη υπαίθρια εορτή της Ορθοδοξίας, τα Θεοφάνεια.

Φήμες πάντως που κάνουν λόγο για αγιασμό των υδάτων από το κατάστρωμα του Noor1, είναι παντελώς ανυπόστατες. Ούτε ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This