Έχουν «κοντή» μνήμη στη ΝΔ…

Επιλεκτικές «ευαισθησίες»

Must Read

Η διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά το ξέσπασμά του στη Βουλή και τη φράση «αίσχος, δολοφονήσατε τους ανθρώπους, έχετε θράσος είναι ντροπή» που απευθυνόταν στην Κυβέρνηση και τη διαχείριση της πανδημίας, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Ειδικά η πλευρά της ΝΔ έσπευσε να κραυγάσει (σ.σ. μίλησε για την «κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης») και να κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν είχε διαγράψει και τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος με αφορμή τις αναβολές των χειρουργείων στα νοσοκομεία, είχε χαρακτηρίσει «δολοφόνους» τους κυβερνητικούς.

Ωστόσο, η μνήμη στο στρατόπεδο της Πειραιώς είναι μάλλον… κοντή και επιλεκτική.

Δεν ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον περασμένο Φεβρουάριο ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και μιλώντας για το τραγελαφικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας λόγω κάποιων λίγων εκατοστών χιονιού… θυμήθηκε το Μάτι και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «…δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ποτέ ανθρώπινες ζωές. Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι…»;

https://vimeo.com/657601522

Δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αύγουστο, μετά το δράμα με τις βιβλικές πύρινες καταστροφές στη χώρα μας, που επανέφερε το Μάτι σε μια αποστροφή του λόγου του λέγοντας:  «…ο λαός θα θυμάται πως στη μία τραγωδία μετρούσαμε στρέμματα και στην άλλη φέρετρα»;

Μήπως μετά απ’ αυτά διεγράφη κανείς και δεν μαθεύτηκε;

Οι «ευαισθησίες» ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καλό θα ήταν να μην περιορίζονται στις επικοινωνιακές κορώνες και στη συγκάλυψη της ουσίας.

Και η ουσία είναι πως εξαιτίας εγκληματικών χειρισμών και των δύο κυβερνήσεων, χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν τους ανθρώπους τους και δεν έχουν και τις περιουσίες τους. Και κανένας χαρτογιακάς, κανένας ψαλιδόκωλος, δεν δίνει δεκάρα γι’ αυτούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This