Διαψεύδει ο Αντώνης Σαμαράς ότι λαμβάνει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα

Ο πρώην πρωθυπουργός διαψεύδει ότι θα πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να λαμβάνει τη συγκεκριμένη θεραπεία

Must Read

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, έσπευσε να διαψεύσει την ανάρτηση του newsbreak.gr, περί επικείμενης θεραπείας του με κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων. Παρά το ότι το newsbreak.gr απλώς αναμετάδωσε πληροφορίες, κάνοντας μάλιστα αναφορά στην πηγή! Η εμμονή του κύριου Σαμαρά με εμάς πάντως, είναι τίτλος τιμής.

Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όπου εισήχθη εκτάκτως, καθώς χθες διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Newscenter.gr, στον πρώην πρωθυπουργό θα χορηγηθεί κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων, καθώς τόσο τα συμπτώματα, όσο και η εξέλιξη της νόσου φαίνεται να ανησυχούν τους γιατρούς, παρά το γεγονός ότι οι αρχικές ανακοινώσεις έκαναν λόγο για ήπια συμπτώματα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα υγείας, οπότε από τους γιατρούς θεωρείται ότι ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Αργά σήμερα το απόγευμα, ο πρώην πρωθυπουργός εξήλθε από το νοσοκομείο, όπου και θα επιστρέψει αύριο Σάββατο, πάλι για κάποιες ώρες, ώστε να του χορηγηθεί η απαραίτητη αγωγή. Γεγονός που προφανώς διαψεύδεται με την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού.

Το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού διαψεύδει

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή το παρόν δημοσίευμα (δείχνοντας μια περίεργη εμμονή με το newsbreak.gr, αφού η πληροφορία δημοσιεύτηκε σε άλλο μέσο το οποίο αναφέραμε), «ο πρώην πρωθυπουργός: Πρώτον, δεν λαμβάνει καμία θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων. Δεύτερον, ότι εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Τρίτον, ότι κανέναν γιατρό δεν ανησυχεί η κατάσταση της υγείας του, και, τέταρτον ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως επίδραση στην θεραπεία που ακολουθεί εδώ και χρόνια για το γνωστό πρόβλημα στο μάτι του».

Φυσικά δεν αποτελεί μομφή για κάποιον ασθενή να λάβει την συγκεκριμένη θεραπεία, εφόσον την χρειάζεται. Επιλήψιμο είναι όταν ασθενείς δεν λαμβάνουν την συγκεκριμένη θεραπεία, ενώ θα μπορούσε να αποδειχτεί σωτήρια.

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε περαστικά στον πρώην πρωθυπουργό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This