Ανατριχίλα: «Ισχυρές πιέσεις» στον δήμαρχο Δανιηλίδη που βρήκε PCR με 27 ευρώ!

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις του δημάρχου και για το τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη!

Must Read

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε πριν από λίγο ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alert και τον Ανδρέα Καψαμπέλη.

Ο δήμαρχος που κατέρριψε με την ενέργεια του όλο το κυβερνητικό αφήγημα, αφού εξήγησε πως ακριβώς έκανε τον διαγωνισμό με όλες τις προδιαγραφές και κατάφερε να επιτύχει αυτή την τιμή,  ανέλυσε την έρευνα που είχε διενεργήσει για το πραγματικό κόστος των μοριακών τεστ PCR, τους οποίους οι Έλληνες πληρώνουν ακόμα και σήμερα στο διπλάσιο κόστος συγκριτικά με την Κύπρο.

Οι νέες καταγγελίες δικαιώνουν πλήρως και την αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία» που είχε αναδείξει την υπόθεση

Η αποκάλυψη όμως που έκανε ο δήμαρχος για αυτό που ακολούθησε έπειτα από την ανακοίνωση της τιμής που πέτυχε, είναι συγκλονιστική.

Όπως ο ίδιος είπε, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του έδωσε εξηγήσεις για τον λόγο που δεν μπορεί να μειώσει περαιτέρω τις τιμές. Λέγοντάς του μάλιστα πως έχει εισπράξει παράπονα από τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο, λόγω της ενέργειας αυτής του δημάρχου! Ερωτώμενος από τον παρουσιαστή, ο δήμαρχος είπε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ενόχληση από τον κύριο Γιώργο Πατούλη, με τον οποίον μάλιστα γνωρίζεται προσωπικά.

Η βόμβα όμως ήταν στην αμέσως επόμενη κουβέντα του. Ότι έπειτα από την διενέργεια του διαγωνισμού και την κοινοποίηση του, δέχτηκε ισχυρές πιέσεις, όπου κάποιοι τον συμβούλεψαν «να μην χώνει την μύτη του σε αυτά τα πράγματα»! Ο ίδιος μάλιστα έκανε αναφορά στον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον υπουργό υγείας της κυβέρνησης Σημίτη που παραιτήθηκε αηδιασμένος, λέγοντας ότι στην υγεία «υπάρχουν πιράνχας που τρέφονται με ανθρώπινες σάρκες»!

Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική παρέμβαση του δημάρχου στο 18´

https://youtu.be/wem64qq6TPo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This