Βγήκαν τα «μαχαίρια»: Πατούλης κατά πάντων!

«Απασφάλισε» ο Περιφερειάρχης! «Γαλάζιος εμφύλιος»

Must Read

Ποιανού τα χέρια θα… κάψει η «καυτή πατάτα» των ευθυνών η οποία τα τελευταία 24ωρα πετάγεται από δω και από κει και κυρίως, προς την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής; Με χαμένους όπως πάντα τους πολίτες…

Εκτός της Αττικής Οδού, τα περισσότερα βέλη των κυβερνητικών για τις ευθύνες των τραγελαφικών καταστάσεων που βιώσαμε και εξακολουθούμε να βιώνουμε λόγω μιας χειμωνιάτικης κακοκαιρίας, φαίνεται να τα συγκεντρώνει ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Περιφερειάρχης πάντως από το πρωί έχει επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα, το οποίο στρέφεται και κατά του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη (σ.σ. τον οποίο κάλυψε απόλυτα ο Πρωθυπουργός) και κατά του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

«Εγώ είμαι ένας κρίκος της Πολιτικής Προστασίας, δεν είμαι η Πολιτική Προστασία, να γίνει αντιληπτό αυτό», ήταν μια από τις ατάκες του, ενώ μια άλλη ήταν ακόμα πιο ενδεικτική για τα «βέλη» που εκτοξεύονται πλέον προς πάσα κατεύθυνση: «Ευχαρίστως να αναλάβω όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν … Από την άλλη, δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη γιατί δεν έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες τη Δευτέρα».

Όσο για την αναφορά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Ο κ.Πατούλης είπε:

«Ο Πρωθυπουργός ωραιοποίησε την κατάσταση, με την έννοια πως και άλλοι φταίνε … Ο πρωθυπουργός έδωσε μία διάσταση, έδωσε μία συγγνώμη αλλά από την άλλη πλευρά από τους κρίκους από την αλυσίδα, που είναι η πολιτική προστασία, να ζητήσουν και οι άλλοι κρίκοι συγγνώμη. Ο ΔΕΔΔΗΕ παραδείγματος χάριν».

«Απ’ τον ΔΕΔΔΗΕ έχετε ακούσει καμιά συγγνώμη; Καταγγέλλω τον ΔΕΔΔΗΕ!», είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This