Τέλος ο Λούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δυσαρεστημένος ο Αλέξης Τσίπρας

Οι δηλώσεις που έφεραν την οριστική ρήξη

Must Read

Παρελθόν αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης, που ήταν σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα. Η Κουμουνδούρου ήταν δυσαρεστημένη με τον Λούλη, μετά τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, με αφορμή άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σε αυτές τις δηλώσεις ο Λούλης αναφέρθηκε με «θερμά» λόγια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι «από την ώρα που πήρε τα ηνία ο Μητσοτάκης εξέπληξε ευχάριστα», σημειώνοντας, ωστόσο, ότι οι προσδοκίες αρχικά ήταν χαμηλές. «Σε αυτή τη φάση, η κυβέρνηση έχει μπει σε τροχιά φθοράς, σημαντικής αλλά όχι καταστροφικής. Η εικόνα του Μητσοτάκη αυτή τη στιγμή στηρίζει την κυβέρνηση», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων για τον πρωθυπουργό.

Ακόμη πιο ενοχλητική για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν η τοποθέτησή του τόσο για το ΚΙΝΑΛ, μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, όσο και για τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Υποστήριξε ότι ο Τσίπρας έχει απωλέσει το κριτήριο του νέου παίκτη, αφού «ο Ανδρουλάκης αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως νέος παράγοντας», αν και αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τον Λούλη, στο γεγονός ότι από τη φθορά της κυβέρνησης φθείρεται στο τέλος της ημέρας και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας φθείρεται και ο ίδιος και ίσως περισσότερο… το προϊόν ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικά κουρασμένο», ανέφερε υποδεικνύοντας ότι «πρέπει να αλλάξεις το προϊόν» θεωρώντας το ζωτικής σημασίας για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως ανέφερε το κόμμα «με την πάροδο του χρόνου θα κακοφορμίσει».

Ο Γιάννης Λούλης σύμφωνα με πληροφορίες εμφανιζόταν δυσαρεστημένος και με την αμοιβή του από την Κουμουνδούρου, όμως οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Τσίπρα να του δείχνει την πόρτα της εξόδου. Τα παράπονα ήταν πολλά και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με κομματικά στελέχη να κατηγορούν τον Λούλη ότι διαχέει την ηττοπάθεια.

Φυσικά ο Γιάννης Λούλης θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επικοινωνιολόγους της χώρας και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει νέα συνεργασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This