ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΣτην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης ο Ανδρουλάκης

Στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης ο Ανδρουλάκης

Πηγαίνει για να «δέσει» την επιρροή του ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ στην Κρήτη

Εκτός απροόπτου το ερχόμενο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου θα γίνει η ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ευγένιου. Ο οποίος την Τρίτη, σε μια τυπική διαδικασία, θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ενθρόνιση αναμένεται να γίνει στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο και η τοπική εκκλησία έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται πυρετωδώς. Πιθανόν να παραστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά σίγουρη είναι η παρουσία εκπροσώπων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, καθώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος, καθώς και της Κύπρου.

Εκείνος που σίγουρα δεν πρόκειται να λείψει είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Και λόγω καταγωγής, αλλά κυρίως γιατί η ενθρόνιση αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να αναθερμάνει την παρουσία του κόμματός του στην Κρήτη, στέλνοντας και μηνύματα συμβολισμού για το πάλαι ποτέ προπύργιο του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης