Έστησαν ειδικό δικαστήριο με την υποκλοπή Μιωνή, αλλά μιλούν για «υποκλοπή» Φουρθιώτη!

Έχουν χάσει τον έλεγχο!

Must Read

Βγήκε ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και για να δικαιολογηθεί, μίλησε για υποκλοπή των μηνυμάτων που με τον Μένιο Φουρθιώτη, μιλώντας μάλιστα για προϊόν εγκλήματος.

Τι θράσος!

Μα η κυβέρνηση του δεν είναι αυτή που χρησιμοποίησε την παράνομη υποκλοπή της συνομιλίας του πρώην υπουργού Νίκου Παππά από τον Μιωνή ο οποίος τον ηχογραφούσε εν αγνοία του; Και το χειρότερο; Διέρρεαν την ύπαρξη της συγκεκριμένης υποκλοπής και του περιεχομένου της, πριν την κατάθεση επίσημα ο ίδιος ο «κοριός»! Γεγονός που παραπέμπει σε «στήσιμο».

Αυτοί λοιπόν που έστησαν ολόκληρο ειδικό δικαστήριο μέσω παράνομης υποκλοπής επειδή ακριβώς δεν τους έβγαινε το παραμύθι με την σκευωρία Novartis, σκούζουν τώρα μιλώντας για «υποκλοπή Φουρθιώτη»!

Αυτό φυσικά θα ίσχυε εάν ο Φουρθιώτης μαγνητοφωνούσε συνομιλίες και συναντήσεις τους χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Ηχητικό λοιπόν μέχρι τώρα δεν έχει βγει.

Αντίθετα, η αποκάλυψη των SMS ανοίγουν τον δρόμο για την δικαστική διερεύνηση ενός πιθανού παρακράτους, που έφτασε στο σημείο να «στήνει» μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έπειτα σκανδαλωδώς με την ιδιότητα του υπόπτου έπρεπε να απολογηθεί στην …υπηρεσία προστασίας του πολιτεύματος!

Την ώρα μάλιστα που ο έντιμος εισαγγελέας Βασίλης Πλιώτας διέτασσε έλεγχο στον εισαγγελέα Ανδρέου, ο Κ. Τασούλας δήλωνε πεπεισμένος ότι ήταν λάθος εκ παραδρομής! Αλήθεια, πως το γνώριζε;

Όλα αυτά λοιπόν προφανώς θα γίνουν αντικείμενο ενδελεχούς διερεύνησης. Εκεί θα δούμε ποιοι κινούσαν τα νήματα και προσπαθούσαν να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους (Πολιτικούς και δημοσιογράφους), χρησιμοποιώντας τον κύριο Μένιο Φουρθιώτη. Που συμπτωματικά κάποιοι εξ αυτών βρέθηκαν κατηγορούμενοι από την υποκλοπή Μιωνή.

Και για όσους φυσικά (Πλεύρη-Μαρκόπουλο) φαίνεται από τα πρακτικά Επιτροπής ότι ήξεραν την κασέτα από πριν. Όλα θα έρθουν στο φως. Ο βόθρος της διαφθοράς και της σαπίλας, ξεχείλισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This