Ανδρουλάκης : «Κρατάμε τη θυσία της Καισαριανής ως πυξίδα»

Must Read

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τιμώντας την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς  επισκέφθηκε σήμερα τον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου στην Καισαριανή και κατέθεσε στεφάνι στο εμβληματικό μνημείο στη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέσθηκαν την Πρωτομαγιά του 1944.

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Στεκόμαστε με δέος εδώ στον μαρτυρικό τόπο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής. Όπου ακριβώς πριν 80 χρόνια, 200 πατριώτες, μέλη της Εθνικής Αντίστασης, δολοφονήθηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα. Εκτελέστηκαν από τις δυνάμεις του Άξονα.

Κρατάμε τη θυσία τους για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη ως πυξίδα. Για αυτό, πήραμε πρωτοβουλία και καταθέσαμε άμεσα και χωρίς δεύτερες σκέψεις υπόμνημα, για να μην επιτραπεί στα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής να συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές εκλογές.

Είναι, όμως, και η ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που οι εργαζόμενοι γιορτάζουν και αγωνίζονται για τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Χαίρομαι πάρα πολύ, που ο υποψήφιος μας για την προεδρία της Επιτροπής και μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Νίκολα Σμιτ, κατάφερε με τη δική του πρωτοβουλία οι εργαζόμενοι στις πλατφόρμες, οι γνωστοί ντελιβεράδες, να έχουν πλήρη εργασιακά δικαιώματα και να μην ζουν σε ανασφάλεια.

Χρέος να αγωνιστούμε στον τομέα των εργασιακών δικαιωμάτων. Διότι οι εργαζόμενοι σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στη χώρα μας πρέπει να ζουν με ασφάλεια, ελπίδα και προοπτική».

Διαβάστε ακόμα: Στεφάνι στο Σκοπευτήριο Καισαριανής κατέθεσε ο Κασσελάκης

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This