Φώφη για Βενιζέλο: Πολιτική και όχι προσωπική η επιλογή μου! Επιδιώκω ενότητα όχι ρήξη

Must Read

Την θέση της στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ υπεραμύνθηκε η πρόεδρος του Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά.

 “Δεν είναι προσωπική επιλογή, είναι πολιτική επιλογή. Επιδίωξα πάντα την ενότητα και ποτέ την ρήξη. Ομως στηρίζω με νύχια και με δόντια τη στρατηγική μας. Εχω επίγνωση της αγωνίας, θα βγούμε πιο δυνατοί, θα αξιοποιήσουμε το σύνολο του δυναμικού, θα προχωρήσουμε με ενότητα», υποστήριξε κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ φωτογραφίζοντας τη ρήξη της με τον Βαγγέλη Βενιζέλο τόνισε: “Προχωρούμε με τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας γιατί ξέρουμε να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα”.

“Εκφράζουμε την προοδευτική παράταξη”

Στόχος της, όπως είπε, είναι η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ και η ενότητα όλων των στελεχών:

“Εμείς εκφράζουμε την προοδευτική παράταξη. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή προοδευτική δύναμη στη Βουλή και τον λαό και δεν υπάρχει άλλη εκτός από το Κίνημα Αλλαγής. Ανοίγουμε μια μεγάλη πόρτα στους προοδευτικούς”.
Η κα Γεννηματά υποστήριξε ακόμα πως το ΚΙΝΑΛ ήταν το μόνο το μόνο κόμμα που άντεξε στο «μπλε κύμα» στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς πήρε καθαρά την τρίτη θέση στις κάλπες, αλλά… «παραμένουμε ρεαλιστές, προσγειωμένοι και ποτέ συμβιβασμένοι»

Ο Τσίπρας υπεύθυνος για την άνοδο της δεξιάς”

Φυσικά δεν παρέλειψε να ρίξει και τα βέλη της στην κυβέρνηση τονίζοντας πως: «κρίθηκε, ηττήθηκε, αποδοκιμάστηκε και φεύγει. Αφήνει βαριά κληρονομιά και προσπάθησε να απαλλάξει τη ΝΔ από τις ευθύνες της για την κρίση και έγινε ο χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύει το τελευταίο παραμύθι για «να διακόψει το κύμα επανόδου της Δεξιάς που αυτός γιγάντωσε. Είναι απολύτως υπεύθυνος για την άνοδο της δεξιάς».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This