Σοβαρά ερωτήματα για την σελίδα στην αρχειοθέτηση του Άδωνι με διαφορετική υπογραφή εισαγγελέα

Διαφορές στο κείμενο και στη γραμματοσειρά!

Must Read

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η πράξη αρχειοθέτηση της δικογραφίας του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis.

Μετά τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι από την πράξη αρχειοθέτησης που προσκόμισε λείπει μια σελίδα, ο Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για σελίδα αλλά για «δύο χαμένες σειρές κειμένου» οι οποίες χάθηκαν λόγω τεχνικού ζητήματος και βλάβης του μηχανήματος.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, η πράξη αρχειοθέτηση που έδωσε αρχικά στη δημοσιότητα και αυτή που προσκόμισε χθες, διαφέρουν. Όπως μπορείτε να δείτε, η υπογραφή του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτη Καψιμάλη, είναι διαφορετική, ενώ διαφορά παρουσιάζουν και οι γραμματοσειρές.

Επιπλέον, η σελίδα από την πράξη αρχειοθέτησης που δημοσιοποίησε χθες ξεκινάει μια σειρά πιο κάτω από την αρχική. Δηλαδή, ενώ στην επίμαχη σελίδα, το κείμενο ξεκινάει αναγράφοντας “πρώην υπουργού υγείας…”, το επίμαχο απόσπασμα στο κείμενο που προσκόμισε χθες ο Α. Γεωργιάδης, ξεκινάει μια σειρά πιο κάτω. Επιπλέον, στο πρώτο κείμενο αναγράφεται αναφέρεται ότι «Εάν συντρέξει δε περίπτωση εφαρμογής της διατάξεως…» ενώ από το δεύτερο κείμενο έχει αφαιρεθεί η λέξη «δε».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σοβαρά. Πώς είναι δυνατόν να είναι διαφορετική η υπογραφή του εισαγγελέα και γιατί έχει αλλάξει το κείμενο; 

Σε ερώτηση του Documento προς τον υπουργό, ο Άδωνις απάντησε ότι δεν θα δώσει καμία εξήγηση και ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος της εφημερίδας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This