Η αποκάλυψη της υποκρισίας Μητσοτάκη! Έδιωξε τον Λιβανό για να βάλει τον Γεωργαντά που είχε πει τρισχειρότερα!

O Γεωργαντάς ζητούσε να φακελωθούν όσοι πήραν έργα η ρουσφέτια από τη Ν.Δ. για να τους υποχρεώσουν να τους ψηφίσουν ξανά!

Must Read

Έκθετος για ακόμα μια φορά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μετά από όλα τα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας επί διακυβέρνησής του, επέλεξε να διώξει τον έντιμο Σπήλιο Λιβανό, όχι επειδή γέλασε με τα όσα ισχυρίστηκε στο βίντεο ο πρώην υπουργός, αλλά επειδή εκνευρίστηκε με την σύγκριση διαχείρισης κρίσεων της κυβέρνησής του με αυτήν του Κώστα Καραμανλή.

Είναι γνωστό άλλωστε στους πολιτικούς κύκλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τρελαίνεται» κάθε φορά που ακούει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού…

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την απόφασή του να βάλει στην θέση του τον Γιώργο Γεωργαντά ο οποίος σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ζητούσε να φακελωθούν όσοι πήραν έργα η ρουσφέτια από τη Ν.Δ. για να τους υποχρεώσουν να τους ψηφίσουν ξανά!

«Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…», αναφέρει σε βίντεο από την συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς το 2012, με σκοπό να διασφαλιστεί η επιτυχία στις εκλογές.

«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν» προσθέτει.

Ακούστε όλα όσα έλεγε ο νέος πλέον Αγροτικής Ανάπτυξης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης και το νέο του υπουργό»

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει στη θέση του κ. Λιβανού τον Γιώργο Γεωργαντά:

«Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά.

Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό. Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους» καταλήγει η αξιωματική αντιπολιτευση.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This