Οικογενειακή υπόθεση

Must Read

Με στόχο την προώθηση των θεμάτων έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας των γυναικών στην Ελλάδα ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του στο ερευνητικό κέντρο «Αθηνά» το «Κέντρο Καινοτομίας για τις Γυναίκες». Μέχρι εδώ καλά.

Το Κέντρο, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν σήμερα, δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, Μαρίας Συρεγγέλα, συνεργάζεται με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και συγκεκριμένα τον Υφυπουργό Χρίστο Δήμα.

Χρίστος Δήμας και Μαρία Συρεγγέλα ωστόσο, εκτός από πολιτικούς δεσμούς, έχουν και προσωπικούς, μιας και ο Υφυπουργός είναι παντρεμένος με την αδελφή της Υφυπουργού!

Μεταξύ συγγενών και φίλων δηλαδή τα ευχολόγια και τα συγχαρίκια για τη λειτουργία του νέου Κέντρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This