Σχέδιο για «ακρωτηριασμό» της Θράκης μας: Συνέδριο για την «καταπίεση της «’τουρκικής’ μειονότητας στη Δ. Θράκη», στην Πόλη

Η Άγκυρα θέλει να δημιουργήσει τετελεσμένα στη Θράκη!

Must Read

Διεθνές Συνέδριο «για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά των μουσουλμάνων» έγινε στην Κωνσταντινούπολη! – Mίλησαν για καταπίεση της «‘τουρκικής’ μειονότητας στη Δ. Θράκη».

Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου με θέμα «Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συναντούν Μουσουλμάνοι και Μειονότητες» που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 16-17 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, εκφράστηκαν τα προβλήματα της «’Τουρκικής’ Μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Στις ομιλίες που έγιναν στο σεμινάριο αναφέρθηκαν οι αδικίες που υπέστησαν οι «Τούρκοι» της Δυτικής Θράκης και τονίστηκε ότι τα μέλη του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας θα πρέπει να αντιδράσουν σθεναρά σε αυτές τις αδικίες.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος συμμετείχε στο σεμινάριο με θέμα «Παραβιάσεις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που Αντιμετώπισαν Μουσουλμάνοι και Μειονότητες» μέσω βίντεο, είπε ότι ο λαϊκιστικός λόγος τροφοδοτεί τη βία κατά των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Στο μήνυμα-βίντεο που έστειλε ο Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Μουσταφά Σεντόπ δήλωσε:

«Οι χώρες μέλη του OIC θα πρέπει να δείξουν σθεναρή αντίδραση κατά της Αθήνας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This