«Βρώμικη» επίθεση Βρετανών, Γερμανών και «ανθρωπιστικών» οργανώσεων κατά της Ελλάδας

Παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας, συκοφαντώντας τη χώρα μας

Must Read

Ένα άκρως βρώμικο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν Βρετανοί, Γερμανοί και δήθεν «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, που ξεδιάντροπα προωθούν την τουρκική προπαγάνδα, κατασυκοφαντώντας τη χώρα μας και επιχειρώντας να την παρουσιάσουν σαν… δολοφόνο μεταναστών και προσφύγων.

Πρωταγωνιστές σε αυτόν τον αισχρό κατά της Ελλάδας πόλεμο τόσο η βρετανική Guardian και το γερμανικό Spiegel, όσο και οι διάφορες ΜΚΟ, ύποπτες για τον ρόλο και τη δράση τους. Και όλα αυτά ενώ η Τουρκία μας απειλεί, θέτοντας θέμα κυριαρχίας στα νησιά μας!

Και ενώ επιχειρούν να παρουσιάσουν την Ελλάδα σαν «δολοφόνο» προσφύγων και μεταναστών, την ίδια ώρα παρουσιάζουν την Τουρκία για… σωτήρα τους! Και ας είναι αδιάψευστα τα στοιχεία ότι η γείτονα χώρα έχει στήσει επικερδή επιχείρηση εκατομμυρίων από το δουλεμπόριο προσφύγων και μεταναστών, εργαλειοποιώντας τον ταυτόχρονα για να απειλεί και όλη την Ευρώπη!

Για να μην παραλείψουμε και τη μεγάλη έρευνα του CNBC, που αποδείκνυε ότι στην Τουρκία «εξαφανίζονται» πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς ανθεί το εμπόριο οργάνων! Ότι ακριβώς έκανε η Άγκυρα παλαιότερα και με τους Κούρδους!

Αυτό που κρύβεται πίσω από τον βρώμικο πόλεμο κατά της Ελλάδας, ο οποίος έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και καιρό, δεν είναι άλλο από το θέμα έρευνας και διάσωσης στα νησιά, των οποίων την κυριαρχία αμφισβητεί η Τουρκία.

Το θέμα είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό. Άπτεται της εθνικής μας ασφάλειας και επιβάλλεται να ασχοληθούν όλες οι Αρχές για να αποκαλύψουν τον πραγματικό ρόλο όλων αυτών των ύποπτων και εχθρικών κέντρων. Επιβάλλεται να ξεκινήσει και δικαστική έρευνα κατά των διεθνών Μέσων που κατασυκοφαντούν την Ελλάδα για να προωθήσουν τα εις βάρος μας σχέδια της Άγκυρας.

Και σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη πρέπει να γίνει γνωστό ο ιστορικός ρόλος της Τουρκίας, που ακόμη και σήμερα επιδιώκει νέο Αττίλα και δεν το κρύβει. Άλλωστε η Τουρκία δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο!

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This