Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο ρόλος του στο «εθνικό σαμποτάζ» με την εκτροπή του Αχελώου

Ο ιστορικός του μέλλοντος, θα καταγράψει την πολιτική δράση του Άδωνι, ως μία ακόμα εθνική τραγωδία.

Must Read

Με μία μακροσκελή ανάρτηση του, ο υπουργός «ανάπτυξης» Άδωνις Γεωργιάδης, ναι αυτός που θα έβαζε μπουλντόζες στο Ελληνικό από πρόπερσι, έδωσε εξηγήσεις για το παραλήρημα του περί των «ευθυνών της αριστεράς» για την αυξημένη τιμή του ρεύματος.

Το πλέον ενδιαφέρον απόσπασμα από όσα έγραψε, είναι το ακόλουθο: «Ας πάρουμε λοιπόν τις τιμές του ρεύματος πχ γιατί σήμερα δεν έχουμε φθηνότερες τιμές; Διότι πολύ απλά μεγάλα έργα υποδομής του παρελθόντος που θα προσέφεραν μεταξύ άλλων και μεγάλες φθηνές ποσότητες ρεύματος, έχουν σταματήσει από την αντίδραση της Αριστεράς. Σας θυμίζει κάτι το φράγμα του Αχελώου; Εκτός από την χρησιμότητα του για την ύδρευση θα είχε και μεγάλα υδροηλεκτρικά έργα που όμως οι διαρκείς πρόσφυγες στο ΣτΕ σταμάτησαν και τώρα στερούμαστε αν και το Κράτος έχει ξοδέψει εκατομμύρια. Μπορείτε να υπολογίσετε ποσό φθηνό ρεύμα έχουμε χάσει και χάνουμε καθημερινά από αυτό και μόνον»;

Ορθότατα λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης παρομοιάζει την ακύρωση του φράγματος του Αχελώου, με «εθνικό σαμποτάζ». Με μία διαφορά. Ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί για τον Αχελώο, είναι ο υπουργός ανάπτυξης!

Διότι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γιώργος Σουφλιάς ήταν αυτός που οραματίστηκε το συγκεκριμένο έργο. Ήταν αυτός που το Νοέμβριο του 2007 με την πλήρη στήριξη του τότε πρωθυπουργού, έθεσε όλο το πλαίσιο για την πραγματοποίηση του. Σε εκείνη τη συνεδρίαση στο κοινοβούλιο λοιπόν, ο τότε αγαπημένος πρόεδρος του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατακεραύνωνε τον Γιώργο Σουφλιά ο οποίος του ζητούσε να υποστηρίξει την εκτροπή του Αχελώου. Κάνοντας μάλιστα λόγο για «εκτροπή της κυβέρνησης». Με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τότε βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, να ματώνει τα χέρια του αποθεώνοντας τον πρόεδρο του, τον οποίο βέβαια στην συνέχεια πούλησε στεγνά.

Φυσικά, ο Άδωνις που χαρακτήριζε «κλέφτες» το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Νέα Δημοκρατία, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να χαρακτηρίσει σήμερα κομμουνιστή και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η συνέχεια όμως έχει ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον. Εκείνο το εμβληματικό έργο που οραματίστηκε και εισηγήθηκε ο Γιώργος Σουφλιάς, ακυρώθηκε από το ΣτΕ. Μαντέψτε ποιος είχε κάνει την εισήγηση: Η σημερινή πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία ο Άδωνις επιβράβευσε με την ψήφο του για να αναλάβει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα! Ματώνοντας πάλι τα χέρια του εντός κοινοβουλίου, όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας…

Με απλά λόγια, πίσω από κάθε σύγχρονη καταστροφική εξέλιξη για την Ελλάδα, ενδέχεται να κρύβεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τον οποίο δεν θα μπορεί να τον ξεπλύνει ούτε ο Αχελώος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This