Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης δια… στόματος Οικονόμου!

«Περνάμε δύσκολα... μας βρίσκει η μία κρίση μετά την άλλη»

Must Read

Και επίσημα το κυβερνητικό επιτελείο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν «σηκώσει» τα χέρια ψηλά απέναντι στις δυσμενείς εξελίξεις αλλά και την μεγάλη ακρίβεια που κατασπαράζουν ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 

«Μάς έχουν τύχει όλα!»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ομολόγησε ωμά και κυνικά την ανικανότητα και την αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη τόσο στη διαχείριση της πανδημίας όσο και στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης και των ανατιμήσεων. Το κυβερνητικό επιτελείο φαίνεται πως παρακολουθεί ως απλός θεατής τα γεγονότα χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις και λύσεις.

«Είναι μια πολύ πάρα δύσκολη συγκυρία, χωρίς αμφιβολία. Ο κόσμος περνάει πολύ δύσκολα. Μας βρίσκει η μία κρίση μετά την άλλη. Πολλά πράγματα δείχνουν να επιδεινώνονται. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή και συγκυρία» δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Ο Μητσοτάκης περιμένει το θαύμα!

Με λίγα λόγια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ουσιαστικά παραδέχτηκε πως ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς του περιμένουν έναν μαγικό τρόπο, ένα θαύμα που θα… σώσει την Ελλάδα!

Χωρίς ουσιαστικές προτάσεις αλλά με γενικολογίες και ευχολόγια ο κ. Οικονόμου απέδειξε πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για τις διεθνείς και εγχώριες προκλήσεις. Δεν είναι τυχαία η αποστροφή του πως… «Είναι μια πολύ πάρα δύσκολη συγκυρία, χωρίς αμφιβολία. Ο κόσμος περνάει πολύ δύσκολα. Μας βρίσκει η μία κρίση μετά την άλλη. Πολλά πράγματα δείχνουν να επιδεινώνονται. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή και συγκυρία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Για τις ανατιμήσεις στην αγορά

«Είχαμε αρνητικές εξελίξεις και για το πετρέλαιο και για το φυσικό αέριο. Κι αυτό έχει το αποτύπωμά του συνολικότερα στην οικονομία, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης. Δείχνει  πόσο πολύπλοκο είναι το διεθνές περιβάλλον και πόσο άμεσες είναι οι συνέπειες στη ζωή όλων μας. Ιδιαίτερα στη ζωή κυρίως εκείνων που δοκιμάζονται περισσότερο, διότι το εισόδημά τους είναι χαμηλότερο. Απέναντι σ’ αυτό, από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε» είπε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This