Εδέησε ο Μητσοτάκης να ενημερώσει τη Βουλή για την κατάσταση στην Ουκρανία

Αναμένονται σκληρές κόντρες για την αποστολή στρατιωτικού υλικού

Must Read

Αφού πρώτα τα αποφάσισε, εκ των υστέρων είπε να ενημερώσει και την Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι στις 11 το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει το Σώμα για τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης που αφορούν στην πολεμική σύρραξη ΟυκρανίαςΡωσίας.

Να σημειωθεί ότι η συζήτηση θα είναι σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων και όπως είναι αναμενόμενο θα τοποθετηθούν άπαντες, κυρίως μετά την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία, αλλά και τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταλούν και ελληνικά μαχητικά στην Πολωνία.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα ανέβουν οι τόνοι, καθώς ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 αντιτίθεται στην στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία αναφέροντας πως με αυτή την απόφαση η Ελλάδα εμπλέκεται στον πόλεμο. Το δε ΚΙΝΑΛ στηρίζει την αποστολή στρατιωτικού υλικού, αλλά ζητάει σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This