Αποφασίστηκε η μεταφορά του ελληνικού Γενικού Προξενείου της Μαριούπολης

Για λόγους ασφαλείας λειτουργεί πλέον στις εγκαταστάσεις του ΟΑΣΕ

Must Read

Με τους βομβαρδισμούς να μαίνονται, αποφασίστηκε μεταφορά του ελληνικού Γενικού Προξενείου Μαριούπολης.

Έτσι για λόγους ασφαλείας μεταφέρθηκε σε νέο κτήριο της Μαριούπολης, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΣΕ στην πόλη. Το Γενικό Προξενείο λειτουργεί κανονικά και παρέχει διαρκή στήριξη στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και τους ομογενείς μας.

Ανακοίνωση για την μεταφορά εξέδωσε και το Υπουργείο Εξωτερικών, αναφέροντας: «Με πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των μελών του προσωπικού του Γενικού Προξενείου της Μαριούπολης, καθώς και των φιλοξενουμένων σε αυτό δημοσιογράφων, αποφασίστηκε η προσωρινή μεταφορά του Γενικού Προξενείου σε άλλο κτίριο εντός της πόλης. Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις στις οποίες στεγαζόταν μέχρι πριν από λίγες ημέρες η Ειδική Αποστολή Επιτήρησης του ΟΑΣΕ, η οποία έχει αποχωρήσει. Η μεταφορά ολοκληρώθηκε επιτυχώς νωρίτερα σήμερα.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την Γραμματεία του ΟΑΣΕ και ιδιαίτερα τη Γενική Γραμματέα του Οργανισμού, Helga Schmid. Το Γενικό Προξενείο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This