Οργισμένη ανακοίνωση της Ρωσικής πρεσβείας για την ντροπιαστική απόφαση της Μενδώνη 

H απόφαση της υπουργού Πολιτισμού να «χτυπήσει» την τέχνη με κυρώσεις προκάλεσε σάλο

Must Read

Την αντίδραση και της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα προκάλεσε η απαράδεκτη απόφαση της Λίνας Μενδώνη να «κόψει» τις εκδηλώσεις τέχνης με τη συνεργασία ρωσικών πολιτιστικών οργανισμών, όπως η παραστάτη «Λίμνη των Κύκνων» και το Gala όπερας, εξαιτίας του… πολέμου στην Ουκρανία!

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή χιλιάδων πολιτών που καταδίκασαν την αποτρόπαια κίνηση της υπουργού Πολιτισμού να μπλοκάρει την τέχνη, και τα έργα εμβληματικών καλλιτεχνών! Μια κίνηση η οποία ισοπεδώνει το ίδιο το μήνυμα της τέχνης, για ενότητα και ειρήνη στους λαούς!

Με ανακοίνωσή της η ρωσική πρεσβεία, ανάρτησε την απόφασή του υπ. Πολιτισμού και κάνει λόγο για «μια κίνηση, ακριβώς στο βηματισμό της αντιρωσικής πολιτικής της Δύσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This