Η 20λεπτη συνομιλία Μητσοτάκη-Τσίπρα για όσα συζητήθηκαν με τον Ερντογάν

Καμία άλλη πληροφορία για όσα συζητήθηκαν δεν δόθηκε ούτε από την Πειραιώς, ούτε όμως και από την Κουμουνδούρου

Must Read

Τους πολιτικούς αρχηγούς αποφάσισε να ενημερώσει τηλεφωνικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για όσα συζήτησε στη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.

Έτσι τα τηλεφωνήματα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, με την επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαρκεί 20 λεπτά. Αν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το τηλεφώνημα διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους δυο άντρες, καμία άλλη πληροφορία για όσα συζητήθηκαν δεν δόθηκε ούτε από την Πειραιώς, ούτε όμως και από την Κουμουνδούρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει τις ενημερώσεις και το πρωί της Τρίτης, καθώς στις 10 θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα. Θα ακολουθήσει στις 10.30 τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ στις 11.30 με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This