Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ: Στα 15 χρόνια η χορήγηση σύνταξης στους ομογενείς

Ακριβώς στο μισό, δηλαδή, της σχετικής ρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση

Must Read

Ρύθμιση για την επίλυση του προβλήματος των ομογενών από την Αλβανία και την πρώην Σοβιετική Ένωση κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση προτείνει στα 15 έτη διαμονής να καταβάλλεται εθνική σύνταξη στους ομογενείς από την Αλβανία και την πρώην Σοβιετική Ένωση και να χορηγείται πλήρες επίδομα στους υπερήλικες ανασφάλιστους ομογενείς από την Αλβανία και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Αντίθετα, η κυβέρνηση στο άρθρο 60 του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διαφθορά προωθεί ρύθμιση, ώστε η σύνταξη και το επίδομα να δίνονται στα 30 έτη διαμονής στην Ελλάδα.

«Πρόκειται για μία ανεπαρκή ρύθμιση που ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση! Επιπλέον, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι υπόλογη επειδή δεν εφαρμόζει επί 32 μήνες τη διάταξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ του 2019, με την οποία προβλέπεται η απόδοση του πλήρους επιδόματος στους ανασφάλιστους υπερήλικες ομογενείς από την Αλβανία», αναφέρουν οι τομεάρχες Εσωτερικών, Εργασίας – Κοινωνικών Υποθέσεων και Ομογένειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Θεοδώρα Τζάκρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This