Να υπάρξει ουσιαστική απάντηση στις ανατιμήσεις, η δήλωση Οικονόμου λες και δεν είναι στην κυβέρνηση

Πάλι καλά που δεν ζήτησε την απάντηση στις ανατιμήσεις να την δώσει ο λαός...

Must Read

Σε γνωστό υπέρ του δέοντως φιλοκυβερνητικό ραδιοσταθμό μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, λες και δεν ανήκει στην κυβέρνηση, αφού δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει ουσιαστική απάντηση στις ανατιμήσεις! Από ποιους άραγε;

Είπε μάλιστα ότι η κυβέρνηση έχει ως βασική αρχή να στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί τους πιο ευάλωτους, να συνεχίσει την οριζόντια στήριξη στην ηλεκτρική ενέργεια, να στηρίξει τους ανθρώπους για τις ανατιμήσεις στα καύσιμα, να δώσει περαιτέρω διευκολύνσεις, παρατάσεις, όσον αφορά στην επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών.

«Η κρίση είναι εξωγενής, δεν είναι ενδογενής. Είναι εξωγενής, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τη χώρα, είναι εξωγενής σε ό,τι αφορά την Ευρώπη. Παράλληλα με τις πρωτοβουλίες και την κινητικότητα που αναπτύσσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παίρνουμε πρωτοβουλίες σε εθνικό επίπεδο. Προφανώς, το μέγεθος του προβλήματος είναι πάρα πολύ μεγάλο και οι δυνατότητες που έχουμε δεν είναι απεριόριστες. Αυτό οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο, με ειλικρίνεια», συμπλήρωσε.

Βεβαίως η ειλικρίνεια ως γνωστόν αποτελεί το σήμα κατατεθέν της κυβέρνησης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This