Ο Αλαφούζος «τηγανίζει» τον Κυριάκο

Οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις για τις εφημερίδες φαίνεται ότι σπάνε ένα μέχρι πρότινος αρραγές μέτωπο

Must Read

Ένα νέο μέτωπο φαίνεται ότι ανοίγει για την κυβέρνηση. Οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις του Μεγάρου Μαξίμου για την φίμωση των εφημερίδων, φαίνεται ότι έκαναν ορισμένους μέχρι πρότινος ορκισμένους υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Οι φοβερές επιθέσεις της εφημερίδας του Φαλήρου εις βάρος του πρωθυπουργού, με άρθρα που φτάνουν να τον παραλληλίζουν με τον Όρμπαν, δείχνουν ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί σαν φάρσα. Ο έμπειρος Αλαφούζος άλλωστε, φαίνεται ότι καταλαβαίνει τον κίνδυνο που ανακύπτει από τα «παρανοϊκά» νομοθετήματα που αποτελούν ευθεία απειλή στην ελευθερία του τύπου και αρχίζει την επίθεση χωρίς καν προειδοποιητικές βολές.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο πατέρας Αλαφούζος ήταν ορκισμένος υποστηρικτής του πατέρα Μητσοτάκη, μέχρι την στιγμή που του κήρυξε έναν ανελέητο πόλεμο. Οι παλαιότεροι θυμόμαστε τη συνέχεια. Ο πατέρας Μητσοτάκης συνετρίβη και χάθηκε από το πολιτικό σκηνικό. Οι καταγγελίες του μάλιστα εκείνη την εποχή είχαν συγκλονίσει.

Οι καταγγελίες του πατέρα Αλαφούζου για τον πατέρα Μητσοτάκη

Σήμερα πάντως αποκλείεται να ζήσουμε κάποιο αντίστοιχο σκηνικό. Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα γενναιόδωρος με τους εκδότες που τον στηρίζουν, όχι φυσικά από την τσέπη του αλλά από το δημόσιο ταμείο. Το γεγονός πάντως ότι ακόμα και ο Αλαφούζος αντιλαμβάνεται τις απόπειρες Μητσοτάκη να ελέγξει πλήρως τα media, και μάλιστα απαντά με τέτοιον πόλεμο, είναι ενδεικτικό για το τι θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This