Τραγική εμφάνιση του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες

Θλιβερή η εμφάνισή του στην κρίσιμη συνεδρίαση

Must Read

Τραγική ήταν η εμφάνιση του Έλληνα πρωθυπουργού στη τη Σύνοδο του NATO στις Βρυξέλλες, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή πολιτική της ΕΕ και άλλα κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν τις χώρες της Συμμαχίας.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διακρίνεται να προσπαθεί να κερδίσει κάποια χειραψία από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος τον αγνόησε και χαιρέτησε θερμά τον Εμάνουελ Μακρόν και τον Ταγίπ Ερντογάν (σ.σ. ήταν που όπως έλεγε η πολιτική του έχει καταφέρει να απομονώσει τον Τούρκο πρόεδρο από τους Ευρωπαίους…).

https://twitter.com/Marka2_/status/1506938005952643077

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίζεται να κάθεται μόνος του σε μια γωνία και να κοιτάζει γύρω του με αχανές βλέμμα, την ώρα που οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες συνομιλούσαν.

https://twitter.com/Marka2_/status/1506940809609990152

Μπέρδεψε την Ουκρανία με τη Ρουμανία

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχεται από τους Ρώσους η… Ρουμανία : «Να επιβεβαιώσουμε την απόλυτη και αρραγή ευρωπαϊκή ενότητα στην αντιμετώπιση αυτής της βάρβαρης ρωσικής επίθεσης στη Ρουμανία και την στήριξή μας στον πρόεδρο Ζελένσκι» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This