Η Lidl «έφαγε» το τεράστιο πρόστιμο – Θύελλα για τον Άδωνι που πήγε να παραστήσει τον… λαϊκό ήρωα

Τα «ακούει» από στελέχη της κυβέρνησης μετά από το περιστατικό με την ηλικιωμένη

Must Read

Στην γερμανική αλυσίδα της Lidl επιβλήθηκε το πρόστιμο-μαμούθ των 647.000 ευρώ, η οποία όπως διαπιστώθηκε πουλούσε τα προϊόντα της  με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους παραβιάζοντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Και ξαφνικά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δεν ανέφερε το όνομα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, εμφανίζεται να πανηγυρίζει «για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή».

Την ίδια ώρα ωστόσο, στελέχη της κυβέρνησης έχουν στραφεί εναντίον του και τον κατακεραυνώνουν καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Άδωνις επιχείρησε να παραστήσει τον λαϊκό ήρωα, βγάζοντας ανακοίνωση ότι ο ίδιος επικοινώνησε με την Lidl προκειμένου να αποσυρθεί η μήνυση που είχε καταθέσει η εταιρία σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας που μέσα στην απελπισία και την ανέχεια κάτω από την οποία ζούσε, μπήκε στον πειρασμό να κλέψει λίγο κρέας και τυρί. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης τότε προσπάθησε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να εμφανιστεί ως ο σωτήρας της ηλικιωμένης, που παρενέβη για να «καθαρίσει», ωστόσο τα Lidl του την «έφεραν», όχι μόνο γιατί διέψευσαν την παρέμβασή του αλλά και επειδή… τα κονομούσαν για τα καλά στην πλάτη των Ελλήνων καταναλωτών.

Δείτε επίσης: Τον «άδειασαν» τα Lidl! Απόλυτος διασυρμός του Άδωνι που πήγε να το παίξει… «σωτήρας» της ηλικιωμένης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This