Ο Ανδρουλάκης θα αγωνιστεί να γίνει ξανά το ΠΑΣΟΚ… σύμβολο αναγέννησης

Βλέπει... όνειρα την πρώτη Κυριακή των εκλογών να πάρει εντολή από τον ελληνικό λαό σχηματισμού κυβέρνησης

Must Read

Συνέντευξη στο Ionian TV έδωσε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μας… απείλησε ότι θα αγωνιστεί για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ σύμβολο αναγέννησης!

Γι’ αυτό άλλωστε διάλεξε για σημειολογικούς λόγους να παραχωρήσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη από την κοιτίδα των Παπανδρέου, την Αχαΐα.

«Εμείς δεν είμαστε κόμμα κλειστών τειχών όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα στελεχών, λίγων μελών, εμείς ήμασταν το μεγαλύτερο μαζικό κόμμα της χώρας μας. Περάσαμε μια περιπέτεια, με τα λάθη μας και το έργο μας. Το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να αναγεννηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απευθύνθηκε προς τους πολίτες σημειώνοντας ότι το πρόγραμμα του κόμματος θα συνταχθεί από κοινού μαζί τους και το χαρακτήρισε «λαογέννητο πρόγραμμα που θα μπορεί να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για το μέλλον».

Σχετικά με τις εκλογές τόνισε: «Εμείς θέλουμε την πρώτη Κυριακή να είμαστε ισχυροί, να έχουμε πολλαπλασιάσει το ποσοστό μας, να έχουμε πάρει εντολή από τον ελληνικό λαό σχηματισμού κυβέρνησης, να βάλουμε το πρόγραμμά μας και τα στελέχη μας και να πούμε: “όποιος θέλει, ακολουθεί αυτήν την πολιτική για το μέλλον της πατρίδας”. Αν ο κ. Μητσοτάκης εννοεί συνεργασίες, όχι την πρώτη Κυριακή, αλλά τη δεύτερη Κυριακή, πάει να πει ότι δεν το πιστεύει και κάνει στυγνούς τακτικισμούς. Βλέπει τις δημοσκοπήσεις, βλέπει πως δεν του βγαίνουν τα κουκιά και κάνει τώρα μια στροφή νομίζοντας πως θα μας πιέσει. Αλλά δεν πιεζόμαστε – κι αυτό το λέω και προς τον ΣΥΡΙΖΑ – το βράδυ των εκλογών θα υπάρχουν δύο όχθες, αυτοί που θα πανηγυρίζουν και εκείνοι που θα έχουν κατεβάσει πλερέζες. Εγώ φιλοδοξώ να είμαι στην όχθη των νικητών και να βάλω τους όρους ώστε η πατρίδα μας να αλλάξει κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This