«Πυρά» Καρανίκα για αριστερή ελίτ που θέλει μόνο οφίτσια

Must Read

Αερολόγους, δημαγωγούς και αριστερή ελίτ, που θέλει μόνο οφίτσια, χαρακτηρίζει τους συντρόφους του ο Νίκος Καρανίκας. Ενα κείμενο «γροθιά» στους «ομπρελικούς» έγραψε ο φίλος και παλιός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Παρακολουθώντας το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του οποίου είναι και ο ίδιος, κατακεραυνώνει όλους όσοι πήγαν κόντρα στον πρόεδρο Τσίπρα, κατηγορώντας τους ότι έγιναν «αριστερή αριστοκρατία»!

«Αριστερά είναι να καταθέτεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τον κόσμο και όχι να κάνεις θόρυβο για να σε προσέξουν επειδή σε ξεπέρασε η πραγματικότητα. Αριστερά δεν είναι η αριστοκρατία των στελεχών που φανατίζουν τα μέλη, απειλώντας ένα συνέδριο ότι θα αποχωρήσουν επειδή δεν πέρασε το δικό τους… και τελικά να μην αποχωρούν. Αριστερά δεν είναι η ατομική φιλοδοξία κάποιων στελεχών. Αριστερά δεν είναι η γενικευμένη αερολογία της Ιστορίας, ούτε και ο δημαγωγικός, αόριστος σοσιαλισμός. Αριστερά δεν μπορεί και δεν είναι η αριστοκρατία των στελεχών που δημιούργησαν για τον εαυτό τους την ελίτ της Αριστεράς, που σνομπάρει τον απαίδευτο λαό μας γιατί τον θεωρεί ανίκανο και ανάξιο να είναι μέλος και στέλεχος της Αριστεράς» είπε ο Νίκος Καρανίκας.

Τα δε λόγια του άρεσαν τόσο σε φίλους του συριζαίους, που μέσα σε λίγη ώρα έγιναν δεκάδες shares στο κείμενό του. Αλήθειες είπε, άλλωστε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This