Νέα παγκόσμια πρωτιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Στην κορυφή του κόσμου για άλλη μια φορά η χώρα μας!

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι παγκόσμιες διακρίσεις για την Ελλάδα μας, κατά την διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μία χώρα που είχε μάθει να βρίσκεται στην μέση της παγκόσμιας κατάταξης σε πολλά θέματα, με τον Κυριάκο έχει κυριολεκτικά εκτιναχθεί στην κορυφή, αποσπώντας την παγκόσμια προσοχή.

Έτσι, εκτός από τους θανάτους ανά εκατομμύριο από κορονοϊό, το δημόσιο χρέος, την σκληρότητα των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το ρεκόρ δανεισμού πολιτικού κόμματος και τα ελλείμματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφάλισε άλλη μία πρωτιά – έκπληξη για την Ελλάδα:

Είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ανθρώπινη ιστορία που μέσα σε 4 μήνες έχει εξαγγείλει 6 φορές την Αύξηση του κατώτατου μισθού! Χωρίς μάλιστα να τον έχει αυξήσει!

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε την αύξηση του κατώτατου μισθού εντός του 2022 άλλες πέντε φορές, εκτός από το αναμενόμενο σημερινό διάγγελμα:

13/1/22 σε συνέντευξη στον Αντ1

 

13/2/22 σε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

 

4/3/22 σε συνέντευξη στον Alpha

 

29/3/22 στο φόρουμ του οικονομικού ταχυδρόμου

 

13/4/ στο βήμα της βουλής

Πόσες πρωτιές πια να αντέξει αυτή η χώρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This