Ένας ανεπαρκής και άκρως επικίνδυνος πρωθυπουργός

Οι εξελίξεις στο θέμα των εξορύξεων είναι ανησυχητικές για την ίδια την Ελλάδα

Must Read

Η απόφαση της εταιρίας Total Energies να αποχωρήσει από τα τεμάχια «Δυτική Κρήτη» και «Νοτιοδυτική Κρήτη» εγκαταλείποντας τις έρευνες που έκανε για φυσικό αέριο, λίγο μετά τις   διθυραμβικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για επιτάχυνση των εξορύξεων, αποτελεί ένα ράπισμα προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, διότι μιλάμε για μία γαλλική πολυεθνική, δηλαδή πολυεθνική από μία χώρα με την οποία υποτίθεται ότι έχουμε την πιο ισχυρή συμμαχία η οποία έχει μετατραπεί και σε αμυντική.

Άρα, η γαλλική εταιρεία δεν είχε πραγματικά κανέναν λόγο να αποχωρήσει, την ώρα που έχει το πράσινο φως από την ελληνική κυβέρνηση και όλη την ενίσχυση, ενώ υπάρχει και το αμυντικό σύμφωνο Ελλάδας – Γαλλίας, που διασφαλίζει την αδιάλειπτη διενέργεια των εξορύξεων.

Το ότι αποχωρεί λοιπόν και μάλιστα λίγες ημέρες μετά τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη, μόνο μία δικαιολογία μπορεί να έχει: Ότι η εταιρεία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο Μητσοτάκη. Ότι θεωρεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ασόβαρος, ανεπαρκής και αναξιόπιστος.

Φανταστείτε λοιπόν εάν μία γαλλική πολυεθνική που έχει όλα τα όπλα για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της κάνει αυτή την κίνηση, τι πρέπει να κάνει ο άμοιρος Έλληνας πολίτης που έχει βρεθεί στα χέρια του Μητσοτάκη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This