Ταξίδι αναψυχής σε κάστρο στη Σκοτία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πάει να... πάρει ιδέες για την αξιοποίηση του Τατοΐου

Must Read

Μοιάζει να ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου τίποτα δεν τον αγγίζει και τίποτα δεν τον αφορά.

Η ακρίβεια, οι φουσκωμένοι λογαριασμοί ρεύματος, η αδυναμία των ελληνικών νοικοκυριών να αντεπεξέλθουν σε μια οικονομική κρίση, την οποία εν πολλοίς έχει αφήσει να εξελιχθεί ο ίδιος, η κυβέρνησή του και οι προστατευόμενοι μάνατζερ των οργανισμών που φτιάχνουν βίλες με τα χρήματα του ελληνικού λαού, μάλλον είναι για τον κύριο Μητσοτάκη επουσιώδη προβλήματα.

Αν δεν είναι, πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος έναν Πρωθυπουργό ο οποίος μετά τις διακοπές του Πάσχα έχει κανονίσει ταξίδι αναψυχής σε κάστρο στη Σκοτία; Εκεί θα βρίσκεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Σκοτία και στο ιστορικό κτήμα και στα κτήρια του 18ου αιώνα του Dumfries House.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, για το πρόγραμμά του, που στην αρχή εκλάβαμε ως αστείο ή φάρσα, τελικά, είναι αληθινή:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο (σ.σ.: σήμερα) στη Σκοτία, κατόπιν πρόσκλησης του Πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου. Ο Πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί και θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό κτήμα και στα κτίρια του 18ου αιώνα του Dumfries House, που διαχειρίζεται το Ιδρυμα του Πρίγκιπα της Ουαλίας με τη μορφή κοινωνικής προσφοράς. Κατά τη συνάντηση με τον Διάδοχο του Βρετανικού Θρόνου θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα άντλησης ιδεών από τον τρόπο ανάπτυξης Dumfries House για τη μελλοντική αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου. Για το θέμα αυτό ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είχε εκφράσει προσωπικό ενδιαφέρον όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και είχε συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου στις 25 Μαρτίου 2021».

Όλα τα προβλήματα είναι λυμένα στην Ελλάδα και ο πρωθυπουργός ως μεσίτης πάει να πάρει ιδέες για την αξιοποίηση του Τατοΐου. Δεν υπάρχουν υπηρεσίες του Δημοσίου να φέρουν εις πέρας αυτό το έργο, πρέπει να επιληφθεί ο ίδιος.

https://youtu.be/5_hMYuZkS3w

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This