Αντιδράσεις για το σκάνδαλο Στάσση: «Μπόνους εκατομμυρίων στους επιτελάρχες της ΔΕΗ που όρισε ο κ. Μητσοτάκης»

Για «χυδαία αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη που συνεχίζει να κρύβεται», μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

«Η απάντηση της ΔΕΗ για το σκάνδαλο των προκλητικών bonus 16 εκατ. ευρώ των golden boys του κ. Μητσοτάκη παραποιεί ανερυθρίαστα την αλήθεια», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του αναφορικά με τα κραυγαλέα ψεύδη της ΔΕΗ μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «κυριακάτικη δημοκρατία».

Σημειώνει ακόμα πως «το θέμα δεν είναι μόνο τα ψέματα της ΔΕΗ, αλλά και η χυδαία αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη που συνεχίζει να κρύβεται» και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «καλύπτει αδίστακτα τον εκλεκτό του».

Αναλυτικά:

«Η απάντηση της ΔΕΗ για το σκάνδαλο των προκλητικών bonus 16 εκατ. ευρώ των golden boys του κ. Μητσοτάκη παραποιεί ανερυθρίαστα την αλήθεια. Η αλήθεια είναι απλή: το πρόγραμμα των bonus έχει ενεργοποιηθεί από τις 2 Ιανουαρίου του 2022 και ο κύριος Στάσσης και η παρέα του έχουν ήδη αποκτήσει 466.238 μετοχές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της Επιχείρησης στις 24 Φεβρουαρίου.

Το θέμα ωστόσο δεν είναι μόνο τα ψέματα της ΔΕΗ, αλλά και η χυδαία αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη που συνεχίζει να κρύβεται. Ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει αδίστακτα τον εκλεκτό του, προκαλεί την κοινωνία και μετατρέπει τη ΔΕΗ σε κουμπάρα, την ώρα που οι λογαριασμοί ρεύματος διαλύουν τη χώρα. Οι πολίτες ξέρουν ότι στους λογαριασμούς τους πληρώνουν τη ρήτρα Μητσοτάκη και το πλιάτσικο των φίλων του. Και σύντομα θα του στείλουν πίσω τον λογαριασμό».

«Μπόνους εκατομμυρίων ευρώ στους επιτελάρχες που όρισε ο κ. Μητσοτάκης»

Στη δήλωσή του για το θέμα, ο εκπρόσωπος  Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης αναφέρει:

«Τα golden boys της ΔΕΗ μοιράζουν μπόνους 16 εκατ. ευρώ τη στιγμή που οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος τους. Οι νέες αποκαλύψεις, όχι πια για τον μισθό των 360.000 ευρώ ετησίως και τις πολυτελείς επαύλεις στη Τζια, αλλά για μπόνους 16 εκατ. ευρώ που αποφάσισαν να μοιράσουν τα golden boys της ΔΕΗ, τη στιγμή που οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος τους, είναι απλά εξοργιστικές. Από τη μη διανομή του μερίσματος που μας έλεγε ο Πρωθυπουργός, μιας ιδιωτικής πια ΔΕΗ που υποτίθεται πως θα έβαζε πλάτη στην κοινωνία που χειμάζεται, φτάσαμε στην διανομή μπόνους εκατομμυρίων ευρώ στους επιτελάρχες που όρισε ο κ. Μητσοτάκης στην εταιρεία.

Αυτά όμως δυστυχώς, συμβαίνουν όταν ιδιωτικοποιούνται τόσο βασικά για την κοινωνία, μονοπωλιακά αγαθά και εδώ οι ευθύνες στο έγκλημα είναι διαχρονικές και διαμνημονιακές. Καθώς μπορεί ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Χατζηδάκη να εκτέλεσαν το “συμβόλαιο θανάτου” του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης ηλεκτρισμού, όμως είχαν προηγηθεί και οι μνημονιακοί προκάτοχοι τους και από την υποτιθέμενη αριστερή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που δρομολόγησαν το ξεπούλημα και την χρηματιστικοποίηση της ενέργειας και των δικτύων της. Κατάργηση εδώ και τώρα του Χρηματιστηρίου της Ενέργειας και άμεση εθνικοποίηση της ΔΕΗ και των δικτύων της ενέργειας».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This