Στην Αλεξανδρούπολη για την επίσημη έναρξη του πλωτού σταθμού LNG ο Μητσοτάκης

Θα παραθέσει και γεύμα στους ξένους ηγέτες που θα παραστούν

Must Read

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός πηγαίνει στην Αλεξανδρούπολη κυρίως για την επίσημη έναρξη του πλωτού τερματικού σταθμού αποθήκευσης και αεριοποίησης LNG ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 θα μιλήσει ο Μητσοτάκης, ενώ το μεσημέρι στις 14.00 θα παραθέσει γεύμα στους ξένους ηγέτες που θα παραστούν στην εκδήλωση για τον τερματικό σταθμό.

Νωρίτερα το πρωί στις 09:30 θα επισκεφθεί το εργοτάξιο για την κατασκευή της ανατολικής περιφερειακής οδού της Αλεξανδρούπολης και των συνδέσεων με το λιμάνι της πόλης και την Εγνατία Οδό, ενώ στις 10:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης και στις 11:00 στα εγκαίνια του νέου Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This