Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή Οικονόμου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

«Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο»

Must Read

Η χυδαιότητά του δεν έχει όρια, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου, με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του απέναντι στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ζητώντας την αποπομπή του από από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Οικονόμου ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων επιτέθηκε λεκτικά στη Δώρα Αυγέρη, επειδή τον διέκοψε ενώ μιλούσε. Ως αποτέλεσμα, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οργισμένη, τόνισε πως θέτει θέμα μομφής στο πρόσωπό του.

Και, σε σχετικό σχόλιό του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει τα εξής: «Ο κ. Οικονόμου, ο άνθρωπος που προσέβαλε τους πολίτες αποκαλώντας τους “τζαμπατζήδες”, σήμερα φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει όρια στη χυδαιότητά του. “Είσαι για πολύ μεγάλο…” είπε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη κάνοντας ανάλογες χειρονομίες. Ο σεξιστικός οχετός του κυρίου Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This